Met Instagram verwijderen graag als je in 2020 volgers koopt?

Instagram is medio 2009 in Canada begonnen met de pilot van het verwijderen van volgelingen. Het werd gevolgd door verschillende andere landen en nu is de aankondiging gearriveerd - de VS is de volgende!

Nikki Minaj reageerde door te zeggen dat ze met Instagram gaat stoppen op de dag dat dit gebeurt (nou ja, ze zei ook dat ze met de muziekindustrie gaat stoppen en dat is nog niet gebeurd).Instagram kreeg veel kritiek vanwege het negatieve effect dat de likes en commentaren creëerden onder tieners (maar niet alleen) en de verhalen van mensen die in een depressie raken en angst ervaren.

Het doel van Instagram met de nieuwe pilot was om een deel van de negativiteit rond de app te helpen verminderen, maar velen vrezen dat hun levensonderhoud erdoor zal worden beïnvloed. En nee, Nikki Minaj hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

In werkelijkheid betekent deze piloot niet dat er iets van de soort verdwijnt en dat je ze op de een of andere manier zult kunnen zien. En voor het geval dat het algoritme nog steeds afhankelijk is van die likes (dus we zullen ze nodig hebben net als in het verleden).

Dus hoe weet je of de volgelingen echt zijn?


De eenvoudigste manier is om op een van de foto's in de account te klikken en te zien hoeveel likes/comments de foto heeft en te controleren of de verhouding logisch is. Hoe vaak heb je een account gezien met meer dan 19k volgers maar met 50 likes en 2 commentaren een foto? Waarschijnlijk zijn de volgers van dit account nep.

Maar als je een meer betrouwbare bron wilt die je vertelt of dit account neppe volgelingen heeft en hoeveel het er zijn kun je gewoon gebruik maken van externe sites zoals Hype Auditor.

In deze websites kunt u gewoon de gebruikersnaam invoeren en de website zal u een analyse geven van het aantal bots dat volgt op dit account.

Voordat u gaat lopen en zegt dat elk account volgelingen heeft gekocht, is dit slechts een schatting en grote accounts worden gevolgd door bots, zelfs als ze ze niet hebben gekocht.

Hype Auditor zal een betere analyse geven op uw account en zal u zelfs vertellen of er een vermoeden is dat de account Instagram pods gebruikt en hoeveel u moet vragen voor een gesponsorde pod op uw account. Je kunt deze site alleen gebruiken als je 1000 volgers hebt en hoger.


Een minder graag, nog een volger?


En als ze de likes gaan verwijderen? Wat heeft dat te maken met het kopen van volgers?

Hier is het ding. Laten we aannemen dat de Instagram verwijdert de "likes" van uw hoofdpagina, wat betekent dat er een minder instrument om de kwaliteit van uw account te meten.

Dat betekent dat er een kans is dat het aantal volgers dat in het verleden al dominant was, nog prominenter wordt voor merken en bedrijven die willen weten of ze met een bepaalde beïnvloeder moeten werken.

Met dit in het achterhoofd kunnen er 2 dingen gebeuren - ofwel zullen mensen vanaf nu meer volgers kopen (volgers-kopen.nl, maar aan de andere kant kan het ervoor zorgen dat merken en bedrijven tools als HypeAuditor
?
gebruiken om de legitimiteit en kwaliteit van het account te controleren.

Met andere woorden, hoe meer mensen valse volgelingen zullen kopen, hoe belachelijker de rekeningen met 30 k volgelingen en 2 commentaren een foto en deze overdrijving kan meer "supervisie" door merken brengen.

Wat betekent dit voor u?


Met of zonder hen adviseer ik tegen het kopen van volgelingen. Ja de gedachte van het kopen van sommige bots doorgegeven in de hoofden van ons allemaal (voor mij ten minste een keer per maand als onderdeel van de gebruikelijke pasvorm tegen het algoritme).

Als je eenmaal volgelingen hebt gekocht als het algoritme je "betrapt" zal je moeite hebben om te groeien. En ja, ik ken mensen die enkele honderden volgelingen hebben gekocht en nog steeds (langzaam) groeien, maar ik ken ook mensen die volgelingen hebben gekocht en vast zijn komen te zitten!

De beste aanbeveling is - doe niet al je eieren in een mandje.

Wat betekent dat? Zet 80% in Instagram/uw blog maar zorg er altijd voor dat de andere 20% wordt geïnvesteerd in andere social media netwerken.

We zien drastische veranderingen in de verschillende platformen en we weten niet wat morgen zal brengen.

En ja, ik weet dat je nauwelijks de tijd hebt om je Instagram-account te verzorgen, dus nu wordt er van je verwacht dat je een facebookpagina, Twitter en zelfs TikTok
?
hebt?

Ja, ja en ja!

Ik zit in al deze platformen (en ja ik weet dat TikTok
?
voor kinderen is, maar kijk eens naar GaryVeee
?
's account en vergeet niet de mijne te bekijken). Ik doe niet dezelfde moeite voor deze platformen, maar post hier en daar. Toch weet ik dat als er aan het eind van de dag iets met Instagram gebeurt, ik niet zal crashen.
Il n'y a pas de commentaire sur cette page. [Afficher commentaires/formulaire]